Каквото видят очите ми -
жадни за топла доброта,
нужно ми е да заснемам
моментите - превръщам ги
в незабравими, специални
снимки - колекционирам си ги.
С фотоапарат забелязвам
любовта в очите,
лицата,
прегръдките,
гласовете, думите.
Различните усещания
с емоции и вълнения -
възхитително светли,
стоплят сърцето ми.
Сълзи да има
от очите ми,
видели - незабравима красота
и тъга.
Уважавам на живота
незабравимостта вечна,
човечността добра.
Усещанията на обичта.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados