Jul 30, 2009, 9:53 AM

Усещанията на обичта 

  Poetry
668 0 8

Каквото видят очите ми -

жадни за топла доброта,

нужно ми е да заснемам

моментите - превръщам ги

в незабравими, специални

снимки - колекционирам си ги.

С фотоапарат забелязвам

любовта в очите,

лицата,

прегръдките,

гласовете, думите.

Различните усещания

с емоции и вълнения -

възхитително светли,

стоплят сърцето ми.

Сълзи да има

от очите ми,

видели - незабравима красота

и тъга.

Уважавам на живота

незабравимостта вечна,

човечността добра.

Усещанията на обичта.

                                                                                                    

                                                                                                 Г.Ф.Т

© Георги Табаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??