16 feb 2008, 17:01

Усмихнах утрото в очите ти 

  Poesía » Versos blancos
3989 0 16

Усмихнах утрото в очите ти

със топлина от моя свят.

Добавих слънчеви отблясъци

и две крила, за да политат.

Сега очите ти ме вплитат

във полета на светлите мечти,

със нежността си ме издигат

към свят за двама - аз и ти.

Изгоних облаците от небето,

уших си балдахин на обичта.

Със синьото трептене на небето

да се слея с теб в една душа.

В която моите кокиченца, посяти

в сандъчето на стария балкон,

са нацъфтели в погледа ти,

а ти усмихваш се сега, за мен...

 

 

 

 

 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??