Усмихнах утрото в очите ти
със топлина от моя свят.
Добавих слънчеви отблясъци
и две крила, за да политат.
Сега очите ти ме вплитат
във полета на светлите мечти,
със нежността си ме издигат
към свят за двама - аз и ти.
Изгоних облаците от небето,
уших си балдахин на обичта.
Със синьото трептене на небето
да се слея с теб в една душа.
В която моите кокиченца, посяти
в сандъчето на стария балкон,
са нацъфтели в погледа ти,
а ти усмихваш се сега, за мен...
© Евгения Тодорова Всички права запазени
Невероятна си, Джейни! с обич.