26 abr 2018, 21:12

Усмихни се, мила! 

  Poesía » De amor
641 0 1

Усмихни се, мила,

пролетно слънце да ме озари,

да пия аз вълшебна сила,

що се не купува със пари,

що от болка ме бе спасила,

що душа ми окрили,

макар да бе сал мечта –

туй е силата на любовта...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??