26 апр. 2018 г., 21:12

Усмихни се, мила! 

  Поэзия » Любовная
642 0 1

Усмихни се, мила,

пролетно слънце да ме озари,

да пия аз вълшебна сила,

що се не купува със пари,

що от болка ме бе спасила,

що душа ми окрили,

макар да бе сал мечта –

туй е силата на любовта...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??