Apr 26, 2018, 9:12 PM

Усмихни се, мила! 

  Poetry » Love
643 0 1

Усмихни се, мила,

пролетно слънце да ме озари,

да пия аз вълшебна сила,

що се не купува със пари,

що от болка ме бе спасила,

що душа ми окрили,

макар да бе сал мечта –

туй е силата на любовта...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??