26.04.2018 г., 21:12 ч.

Усмихни се, мила! 

  Поезия » Любовна
636 0 1

Усмихни се, мила,

пролетно слънце да ме озари,

да пия аз вълшебна сила,

що се не купува със пари,

що от болка ме бе спасила,

що душа ми окрили,

макар да бе сал мечта –

туй е силата на любовта...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??