23 mar 2008, 12:17

Усмивка 

  Poesía » Otra
929 0 1

Усмивка щастлива, чаровна, омайна,

свърза ни твоята сила желана,

с тез трапчинки игриви, красиви,

да бъдем пленени от тяхната сила.

Желанието страстно усмивка се нарича,

защото всички много я обичат!

 

© Петя Рангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??