Mar 23, 2008, 12:17 PM

Усмивка 

  Poetry » Other
951 0 1

Усмивка щастлива, чаровна, омайна,

свърза ни твоята сила желана,

с тез трапчинки игриви, красиви,

да бъдем пленени от тяхната сила.

Желанието страстно усмивка се нарича,

защото всички много я обичат!

 

© Петя Рангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??