23 мар. 2008 г., 12:17

Усмивка 

  Поэзия » Другая
950 0 1

Усмивка щастлива, чаровна, омайна,

свърза ни твоята сила желана,

с тез трапчинки игриви, красиви,

да бъдем пленени от тяхната сила.

Желанието страстно усмивка се нарича,

защото всички много я обичат!

 

© Петя Рангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??