10 sept 2009, 11:14

Усмивка скрих 

  Poesía » De amor
631 0 9

 

 

 

Усмивка  скрих

 

 

Лятото отмина,

с   него  си замина 

моята  любов,

за която  на всичко  бях  готов.

Спомени  прикътах

в  стария   архив,

в  зимни  нощи дълги

ще  ме   топлят 

и  подържат   жив.

Усмивка  скрих  прилежно

до  сърцето  си с любов,

за  утро  ведро,  снежно

за  времето  без  нея

вече  съм   готов!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??