Усмивка скрих
Лятото отмина,
с него си замина
моята любов,
за която на всичко бях готов.
Спомени прикътах
в стария архив,
в зимни нощи дълги
ще ме топлят
и подържат жив.
Усмивка скрих прилежно
до сърцето си с любов,
за утро ведро, снежно
за времето без нея
вече съм готов!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены