22 ago 2008, 9:32

Усмивка съм във твоя поглед... 

  Poesía » De amor
1188 0 28

Усмивка съм във твоя поглед,

сълза си в светлите ми мигли.

За тебе съм метежен полет,

за мен си мамеща енигма...

 

За звезден миг ще се намерим

в сечението на контраста -

повярвал в моите химери,

изтляла в огъня ти властен...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??