22 авг. 2008 г., 09:32

Усмивка съм във твоя поглед... 

  Поэзия » Любовная
1186 0 28

Усмивка съм във твоя поглед,

сълза си в светлите ми мигли.

За тебе съм метежен полет,

за мен си мамеща енигма...

 

За звезден миг ще се намерим

в сечението на контраста -

повярвал в моите химери,

изтляла в огъня ти властен...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??