Усмивка съм във твоя поглед,
сълза си в светлите ми мигли.
За тебе съм метежен полет,
за мен си мамеща енигма...
За звезден миг ще се намерим
в сечението на контраста -
повярвал в моите химери,
изтляла в огъня ти властен...
© Вилдан Сефер All rights reserved.