25 jun 2012, 13:47

Усмивката 

  Poesía
437 0 0

Усмивката е в есенния вятър,

в песента на мъничко врабче,

в красивия танц на листата,

в обсипаното звездно небе.

 

Усмивката е в галещото слънце,

във вярата и всеки изгрев нов,

в шепота на бистрото поточе,

в магията, наречена любов.

 

Усмивката е в бяло минзухарче,

закичено в твоите коси,

в целувката на алените устни,

в дните ни, изпълнени с мечти.

 

Усмивката е в зимата прекрасна,

в една заснежена гора,

в малка къща с горяща камина,

в допира на двете ни тела.

 

Усмивката е в прегръдка топла,

в погледа на нашите очи,

които с нежност си нашепват:

"Обичам те, животът мой си ти!"

© Любка Момчилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??