Усмивката е в есенния вятър,
в песента на мъничко врабче,
в красивия танц на листата,
в обсипаното звездно небе.
Усмивката е в галещото слънце,
във вярата и всеки изгрев нов,
в шепота на бистрото поточе,
в магията, наречена любов.
Усмивката е в бяло минзухарче,
закичено в твоите коси,
в целувката на алените устни,
в дните ни, изпълнени с мечти.
Усмивката е в зимата прекрасна,
в една заснежена гора,
в малка къща с горяща камина,
в допира на двете ни тела.
Усмивката е в прегръдка топла,
в погледа на нашите очи,
които с нежност си нашепват:
"Обичам те, животът мой си ти!"
© Любка Момчилова Все права защищены