15 ene 2017, 16:20

Устре/м/л/яване 

  Poesía
763 1 5

Божествена музика,

нежна като влюбеност,

най-фино докосване

до чувствителни струни…

Божествена музика,

изпепеляваща страст –

ведно жажда, свобода

и покоряваща власт.

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??