15.01.2017 г., 16:20 ч.

Устре/м/л/яване 

  Поезия
757 1 5

Божествена музика,

нежна като влюбеност,

най-фино докосване

до чувствителни струни…

Божествена музика,

изпепеляваща страст –

ведно жажда, свобода

и покоряваща власт.

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??