Jan 15, 2017, 4:20 PM

Устре/м/л/яване 

  Poetry
764 1 5

Божествена музика,

нежна като влюбеност,

най-фино докосване

до чувствителни струни…

Божествена музика,

изпепеляваща страст –

ведно жажда, свобода

и покоряваща власт.

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??