4 feb 2017, 20:54

Утре 

  Poesía » De amor, Odas y poemas
711 2 0

Хей, любими.

Утре имам среща с друг,

И незнайно защо за теб се сетих.

 

Страх ме е, любов.

Че вечно с теб ще го сравнявам.

Че вечно теб ще виждам в неговите очи.

Че вечно твоите устни ще усещам, целувайки го.

Че вечно твоя смях ще разпознавам, разсмивайки го.

Че вечно твоя глас ще чувам, говорейки ми мили думи.

 

А, ти как я караш, любими?

Отдавна не сме се чували.

 

Защото ме е страх.

Страх ме е, че вечно теб ще обичам.

 

 

© T.Н. Todos los derechos reservados

За онзи, който винаги ще притежава сърцето ми, каквото и да каже, каквото и да направи..

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??