Над спящите крайбрежия -
високи изгревни води,
потопили хоризонта
в тъмносините си върхове.
Обагрени във розово
златисто заблестяват
облаци над тях,
разпенва се небето
и птиците разнасят
посоките на просветляването.
© Boyana Todos los derechos reservados
Уж е само една природна картина, но крие толкова много предчувствие за бъдещето...
П.П. Благодаря ти за хубавия коментар на последния ми стих!