Вървя под утринното слънце
и вдишвам аромата на деня.
Как чудно е да знаеш, че живееш,
че пак си се събудил от съня!
Вървя и свиркам си една,
тъй стара песничка с уста,
за миг забравила света
със цялата му суета.
© Анна Станоева Todos los derechos reservados