11 dic 2009, 23:48

Увяхнала Роза... 

  Poesía » De amor
2867 0 8

Плаче една увяхнала роза

с пресъхнали черни листа.

От бодлите ù капе отрова,

рони се сълза след сълза...

 

Пада неволно счупената ваза,

отронва се от нея парче по парче.

Горчива тъга и силна омраза

в прерязаните вени тече...

 

Една любов бавно умира,

една усмивка неволно угасва.

Като сълза, която да капе не спира,

празнотата в болка прераства...

 

Кръвта по пода бавно се лее,

като свещ угасна животът ù вече.

Тя се нуждаше от обич, да оцелее,

а любовта от нея беше далече...

 

 

© Тайнствената Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??