1 ene 2008, 17:30

В блатото на отчаянието... 

  Poesía » Otra
809 0 8

Във блатото на отчаянието

изпуснах най-красивата мечта.

И като жаба грозна, крастава,

присмя ми се една лъжа.

 

 

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??