1 янв. 2008 г., 17:30

В блатото на отчаянието... 

  Поэзия » Другая
884 0 8

Във блатото на отчаянието

изпуснах най-красивата мечта.

И като жаба грозна, крастава,

присмя ми се една лъжа.

 

 

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??