4 nov 2008, 21:11

В бяг... 

  Poesía
496 0 0
 

 

 

Вчера отново беше тук,

отново към мен потърси път.

И пак в любов ми се кълнеше,

като дете изгубило играчка - ревеше.

 

Нощта бе дълга, а след нея и денят,

обсипани с нежност... красота.

Тогава ти бе мъжът, когото искам,

докато не спрях спомените си да потискам.

 

Помня, кълнях се в теб като пред Бога.

дадох всичко на твоята воля.

Спомняш ли си как тогава избяга

и как света си сама наложи да оправя?

 

Утре, знам, пак ще дойдеш ти,

за да покажеш как сърцето ти кърви.

За кой ли път ще молиш,

"от любов" с лъжи отново думите ще тровиш.

 

В играта трудна дойде и твоят ред,

сега ще плащаш за живота си - от самия теб отнет.

Едва сега със истински сълзи ще молиш,

в безкраен кръговрат себе си ще гониш.

 

Когато някой ден в бега си пак до мен се спреш,

с надежда да събудиш нечий друг копнеж,

ще разбереш, че ключа за любовта и за сърцето ми

изгуби, когато под лъжите си избяга и се скри.

© Христина Леонска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??