3 ene 2008, 15:09

В бяло... 

  Poesía » Otra
679 0 17
 

В бяло...

 

 

В снежно бяло цъфти зимата...

Отвързва празнична бяла магия...

Жадно пием светлината на бялото...

Погледите се изгубват в белотата на снега...

Стъпките ни разпукват вълшебната бяла тишина...

Слънчеви отблясъци разлагат бялото на всички цветни нюанси...

Белите ни отпечатъци се намират - хванати за ръце...

Звучи... музика... в бяло...

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??