27 nov 2015, 1:30

В бялото 

  Poesía » Otra
430 0 8


В бялото


забиват острите си върхове

в плътта на облаците-скитници

копнежите на поднебесните ни светове

прелитат я кръжащи птици

изсипва се от раните вода

изчезва в гънките на кръговрата

а ние с теб споделяме един акорд

откакто побеля от паузи земята

там някъде в душата на града

смъртта се влюбва във живота

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??