9 mar 2009, 2:11

В душата ми е чисто 

  Poesía » De amor
900 0 19

 

Пристигна пролет, с теб, любими,

и как изпъстрена е с красота,

такава цветна, ароматна, топла

и с нея дойде смях и доброта.

 

Пристигна весела, засмяна,

така прекрасна, пълна с младост.

А зимата се състари веднага

и чак на края на света избяга.

 

И всичко в мен затрепка, блесна,

разцъфна цветно, в миг оживя.

А във душата ми така е чисто -

въздъхна пролетно и засия.

 

 

 

 

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??