Пристигна пролет, с теб, любими,
и как изпъстрена е с красота,
такава цветна, ароматна, топла
и с нея дойде смях и доброта.
Пристигна весела, засмяна,
така прекрасна, пълна с младост.
А зимата се състари веднага
и чак на края на света избяга.
И всичко в мен затрепка, блесна,
разцъфна цветно, в миг оживя.
А във душата ми така е чисто -
въздъхна пролетно и засия.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.