Всяка пролет носи радост,
топло слънце, топли дни.
Ражда чувства, буди младост,
търси нежност в две очи.
Всяка радост дълго чака
светло време, светли дни.
Глъхне скръбна, сеща мрака,
търси обич в две очи.
Всяка обич дълго зрее,
дълго мисли дълги дни.
Сетне дълго, дълго грее,
търси вечност в две очи.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados