15.06.2021 г., 16:03 ч.

В две очи 

  Поезия » Друга
276 0 2

Всяка пролет носи радост,

топло слънце, топли дни.

Ражда чувства, буди младост,

търси нежност в две очи.

 

Всяка радост дълго чака

светло време, светли дни.

Глъхне скръбна, сеща мрака,

търси обич в две очи.

 

Всяка обич дълго зрее,

дълго мисли дълги дни.

Сетне дълго, дълго грее,

търси вечност в две очи.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??