17 dic 2009, 23:12

В две шепи 

  Poesía » Formas orientales
679 0 10

Не съществува

времето, казват на изток.

Капчука събира

в две шепи тъгата на

остарялата есен.

 

 

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??