7 ago 2007, 15:04

В една душа... 

  Poesía
794 0 2
Видение, мечта и сън...
в далечината ме отвеждат...

И бяла дума в черна нощ
за мене тайно те отглеждат...

Мигът - живот ми подаряват
и търсят с мен дъгата...

... А аз понякога ги гоня,
за да се огледам във росата...

© Анелия Кирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??