Aug 7, 2007, 3:04 PM

В една душа... 

  Poetry
803 0 2
Видение, мечта и сън...
в далечината ме отвеждат...

И бяла дума в черна нощ
за мене тайно те отглеждат...

Мигът - живот ми подаряват
и търсят с мен дъгата...

... А аз понякога ги гоня,
за да се огледам във росата...

© Анелия Кирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??