14 abr 2011, 16:08

В жарта на падаща звезда 

  Poesía » De amor
1295 0 24

 

Стопи ме като мидена черупка,

сред океана бурен в твоята душа,

обгърна ме със страстната си участ,

разгръщаща се като приливна вълна.

 

И аз съм част от вълнолома топъл,

приемащ повика на търсеща вълна

и с прилива засищам твоя вопъл,

и срещам като в унес твоята душа.

 

И с теб сме денем ярки хоризонти,

допрели се един до друг, небе - земя,

а нощем се прегръщаме до болка,

попаднали в жарта на падаща звезда.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??