28 nov 2017, 0:35

В КРАЯ НА ОКТОМВРИ 

  Poesía » Del paisaje
379 1 2

Тоз октомврийски вятър полудял

с невидима метла листата скупчил.

Жълтиците събрани разпилял,

защото сам възползвал се от случая...

 

Пендарите разхвърлял настрани,

за да покаже, че не е скъперник...

...

По злато стъпвам в есенните дни

и в злато е окъпан моят делник...

 

Русе

30.10.17

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??