Nov 28, 2017, 12:35 AM

В КРАЯ НА ОКТОМВРИ 

  Poetry » Landscape
378 1 2

Тоз октомврийски вятър полудял

с невидима метла листата скупчил.

Жълтиците събрани разпилял,

защото сам възползвал се от случая...

 

Пендарите разхвърлял настрани,

за да покаже, че не е скъперник...

...

По злато стъпвам в есенните дни

и в злато е окъпан моят делник...

 

Русе

30.10.17

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??