7 jul 2013, 0:17

В любов навеки 

  Poesía » De amor
384 0 2

До мене ти си - аз съм до тебе.

Сърцата - двете - тихо си шепнат.

И мойто чувство теб ще обсебе.

Очите влажни страстно се дебнат.

 

Задръжки падат - кръвно се вдига

и страсти зреят - огъня палят.

Луната мига - нощ се надига

и твойте пръсти нежно ме галят.

 

А твойте устни моите търсят

във тъмно, Боже, пътя намират.

И топли тръпки нас ни разтърсят...

Душите - двете - в радост примират.

 

И цяла вечер в щастие греем.

В любов навеки тъй да живеем!

 

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??