19 dic 2007, 8:47

В миглите на спомена... 

  Poesía » De amor
1373 0 18
 

Във миглите на спомена трепти

сълзата на една мечта.

Ще дойдеш ли при мене ти?

Ще ми прошепнеш ли „ела"?

 

Ще тръгнем ли по онзи път

към общата наша съдба?

Във миглите на спомена трепти

Сълзата на една мечта.

© Мартин Драганов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??