Dec 19, 2007, 8:47 AM

В миглите на спомена... 

  Poetry » Love
1368 0 18
 

Във миглите на спомена трепти

сълзата на една мечта.

Ще дойдеш ли при мене ти?

Ще ми прошепнеш ли „ела"?

 

Ще тръгнем ли по онзи път

към общата наша съдба?

Във миглите на спомена трепти

Сълзата на една мечта.

© Мартин Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??