19 дек. 2007 г., 08:47

В миглите на спомена... 

  Поэзия » Любовная
1375 0 18
 

Във миглите на спомена трепти

сълзата на една мечта.

Ще дойдеш ли при мене ти?

Ще ми прошепнеш ли „ела"?

 

Ще тръгнем ли по онзи път

към общата наша съдба?

Във миглите на спомена трепти

Сълзата на една мечта.

© Мартин Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??