19.12.2007 г., 8:47 ч.

В миглите на спомена... 

  Поезия » Любовна
1374 0 18
 

Във миглите на спомена трепти

сълзата на една мечта.

Ще дойдеш ли при мене ти?

Ще ми прошепнеш ли „ела"?

 

Ще тръгнем ли по онзи път

към общата наша съдба?

Във миглите на спомена трепти

Сълзата на една мечта.

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??