В Молитва съм кога ще видя
Слънцето на Твоята усмивка,
в Очакване съм да докосна
Цветето на Твоето Сърце!
И в Упование, тук, пред теб
и Омагьосващите Ти Очи,
които мигом ме променят
и предизвикват Обич Свята!
На колене съм, Вечност Моя,
склонил глава пред Любовта,
пред Светлината Ти и пред Духа!
© Ангел Филипов Todos los derechos reservados