3.05.2013 г., 20:20 ч.

В молитва 

  Поезия » Любовна
463 0 3

В Молитва съм кога ще видя

Слънцето на Твоята усмивка,

в Очакване съм да докосна

Цветето на Твоето Сърце!

И в Упование, тук, пред теб

и Омагьосващите Ти Очи,

които мигом ме променят

и предизвикват Обич Свята!

На колене съм, Вечност Моя,

склонил глава пред Любовта,

пред Светлината Ти и пред Духа!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??