May 3, 2013, 8:20 PM

В молитва 

  Poetry » Love
515 0 3

В Молитва съм кога ще видя

Слънцето на Твоята усмивка,

в Очакване съм да докосна

Цветето на Твоето Сърце!

И в Упование, тук, пред теб

и Омагьосващите Ти Очи,

които мигом ме променят

и предизвикват Обич Свята!

На колене съм, Вечност Моя,

склонил глава пред Любовта,

пред Светлината Ти и пред Духа!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??