6 ago 2008, 21:37

В мрака 

  Poesía
783 0 0

Слънцето залязва,

денят умира,

надеждата прегазва,

луната се прокрадва,

нощта се възкресява,

ловът е на ход,

гробът е готов...

Бъди нащрек,

вампирът е зад теб,

плътта ти разкъсва,

живота ти прекъсва,

при дявола те праща.

Той в оковите те хваща.

Дълга си никога не изплащаш,

от ориста си не можеш да избягаш,

обречен си завинаги.

© Ива Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??