Слънцето залязва,
денят умира,
надеждата прегазва,
луната се прокрадва,
нощта се възкресява,
ловът е на ход,
гробът е готов...
Бъди нащрек,
вампирът е зад теб,
плътта ти разкъсва,
живота ти прекъсва,
при дявола те праща.
Той в оковите те хваща.
Дълга си никога не изплащаш,
от ориста си не можеш да избягаш,
обречен си завинаги.
© Ива Петкова Все права защищены